Уночі Україну атакували 20 “Шахедами”: скільки вдалось знищити

Коротка версія новини

  • Росія атакувала Україну 20 безпілотниками. ЗСУ знищили 11 ударних БпЛА ворога.
  • На жаль, є влучання у Харкові – там загинули троє рятувальників та місцева мешканка. Ще 12 осіб поранені. Вони мають поранення різних ступеней важкості.
  • Повітряні сили ЗСУ ще не коментували атаку.

Росія атакувала “Шахедами” / Колаж 24 Каналу (Фото Getty Images)

00:00

Росія вночі атакувала Україну дронами-камікадзе типу “Шахед”. Окупанти випустили орієнтовно 20 безпілотників, з яких більшість збили.

На жаль, є влучання в Харкові, там щонайменше 4 загиблих. Росія запустила по місту 6 безпілотників та завдала повторного удару там, де рятувальники ліквідовували наслідки.

Що відомо про атаку росіян

Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 20 БпЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони України 11 ударних БпЛА було знищено,
– розповіли військові.

Тільки внаслідок прильотів по Харкову четверо людей загинули. З них троє – рятувальники. Адже приїхали на виклик, а Росія завдала повторного удару.

Росія атакувала Харків “Шахедами”

  • Міський голова Ігор Терехов про перші вибухи повідомив орієнтовно о 1:08 4 квітня.
  • Він зазначив, що один з дронів влучив у 14-поверхову багатоповерхівку. Це призвело до руйнувань квартир на декількох поверхах, до пошкодження зовнішньої стіни. Саме там загинула жінка та є поранені.
  • Згодом Росія завдала повторної атаки, забравши життя трьох рятувальників. Один рятувальник та правоохоронець поранені, серед постраждалих – медсестра швидкої, яка приїхала надати допомогу пораненим.
  • Вже о 7:15 4 квітня кількість поранених збільшилась до 12. У людей поранення різного ступеня важкості.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *