Усе набуте стало згарищем: у Києві через ракетну атаку без житла залишилась мати двох дітей

Мати двох дітей залишилася без житла / Аліна Боднар

Внаслідок масованого обстрілу Києва без домівки та фінансів залишилася мама з двома дітками. Квартира, у якій вона проживала, повністю знищена.

Квартира Вікторії в багатоповерхівці у Солом’янському районі, в якій вона проживала з двома донечками та свекрухою. Однак тепер у них не залишилося даху над головою. Про їхню долю у фейсбуці розповіла журналістка Аліна Боднар.

Жінка шукає на згарищі обручку, щоб здати у ломбард та мати гроші

Вікторія виховує двох донечок у віці 6 і 13 років. Вони разом зі свекрухою жили у будинку, в який влучила вчора російська ракета у Києві. Їхній під’їзд став епіцентром удару.

Зараз їхній дім, все нажите роками ми згрібаємо лопатами в будівельні мішки. Нічого не лишилося. Нічого,
– написала Боднар.

Коли бабуся дітей побачила зруйновану окупантами квартиру, їй довелося викликати лікарів. Волонтерам вдалося знайти серед згарища хоч якісь документи родини. Зараз Вікторія сподівається знайти обручку і здати в ломбард, “щоб мати гроші на життя”.

Серце не витримує і в мене. Знайшли обвуглене тіло сусідського котика. Згорів живцем. Сльози перемішуються з попелом. За що нам це?,
– додала журналістка.

Довідка. Якщо ви хочете підтримати київську родину фінансово ви можете переказати гроші на банку за посиланням або на картку Монобанк: 5375 4112 1203 7472. Також потрібні волонтери на згарищах під’їзду – роботи дуже багато.

Житло Вікторії повністю згріло: фото Аліни Боднар

Головне про обстріл Києва

  • Зранку 2 січня Росія масовано обстріляла Київ ракетами. Внаслідок ракетної атаки постраждали будівлі у Подільському, Святошинському, Печерському, Оболонському та Деснянському районах – там спалахнули пожежі.
  • Однак найстрашніші наслідки внаслідок терористичного обстрілу в Солом’янському районі – там загорілися багатоповерхові житлові будинки.
  • Через атаку Росії у столиці загинули 2 людини. Ще 49 зазнали поранень.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *