“Зайняли найкращі полиці”: у Мінську хочуть заборонити продаж українських товарів

Таке рішення буде відповіддю на санкції проти Білорусі, запроваджені згаданими країнами. Водночас мінська влада заявила, що торгові мережі столиці демонструють “недоречну поведінку”.

Зверніть увагу США повідомлять про нові санкції проти Білорусі в річницю виборів, – ЗМІ

Виробникам з Білорусі нібито ніде продавати товар

Керівник столичного міськвиконкому розповів, що 27 липня влада провела “серйозну та жорстку нараду” з представниками торговельних мереж, які працюють в Мінську. У мерії скаржаться, нібито харчі з України, Литви та Польщі заполонили полиці білоруських магазинів й місцевим виробникам ніде продавати свій товар.

Низка країн ввели проти нас санкції, а їхні товари стоять у наших магазинах на найкращих полицях! При цьому, білоруські товари треба ще й пошукати,
– обурився Кухарєв.

Якщо ситуація не зміниться, в адміністрації Мінська дадуть розпорядження провести заміну імпортованої продукції на вітчизняну. Порушників нових правил каратимуть. Які саме санкції передбачені для них – поки невідомо.

Лукашенко бідкається про загрозу з боку України

  • Напередодні білоруський диктатор зібрав нараду щодо ситуації на кордоні. Зокрема, хотів обговорити з своїми соратниками “позицію братської України”.
  • Самопроголошений президент цинічно стверджує, що українська влада проводить “антинародний курс” й взяла “орієнтацію на конфронтацію”.
  • Водночас Лукашенко бідкається, що це – нібито додаткова загроза, якої раніше не було. Раніше він наказав закрити кордон Білорусі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *