Завершується реєстрація на додатковий іспит в магістратуру

5 серпня о 18:00 завершується реєстрація вступників до магістратури для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту з іноземних мов.

Взяти участь у додатковому тестуванні можуть вступники, які бажають повторно скласти іспит з іноземної мови або ті, хто не брав участі в основній сесії тестування.

Результати спецсесії ЄВІ можна буде використати для вступу до магістратури на контракт. Також, відповідно до листа МОН, вони використовуватимуться для вступу на бюджетні місця, що будуть додатково надані вишам, на спеціальності, яким надається особлива підтримка.

Станом на 4 серпня бажання взяти участь у додатковому іспиті виявили майже 16 тисяч вступників.

Реєстрацію на іспит здійснює приймальна комісія закладу вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка та оплати участі в іспиті у розмірі 540 грн.

Для сплати коштів потрібно зайти до «Кабінету учасника ЄВІ/ЄФВВ» і скористатися електронною платіжною системою або роздрукувати квитанцію і сплатити її у відділенні будь-якого банку.

Додаткова сесія Єдиного вступного іспиту відбудеться 11 вересня 2021 року.

Із матеріалами єдиного вступного іспиту з англійської, німецької, французької та іспанської мов за попередні роки можна ознайомитися на сайті ЗНО-ОНЛАЙН.

ПЕРЕЙТИ ДО ОНЛАЙН-ТЕСТІВ

вступ на магістра
ЗНО в магістратуру

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *