Збільшують кількість блокпостів, будуть перевірки: на Київщині посилюють безпекові заходи

У Києві та області посилюють контрдиверсійні заходи / Колаж 24 Каналу

00:00

У Києві та області посилять заходи безпеки у період з 28 грудня по 6 січня. Відповідне рішення ухвалили на раді оборони Київщини.

У столиці та Київській області посилять контрдиверсійні заходи. Їх проводитимуть за участі СБУ, Нацполіції, Нацгвардії та 114 окремої бригади тероборони.

Перевірятимуть місця скупчень людей

У Київській області збільшиться кількість блокпостів. Перевірці підлягатимуть торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади та інші місця.

Така робота сприятиме розшуковим заходам.

За даними поліції, через здійснення кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тисяч осіб,
– мовиться в повідомленні.

У КМВА просять розуміння та нагадують, що для успішного проходження перевірки потрібно мати при собі документ, що посвідчує особу.

У Києві пройшли безпекові навчання

  • У період із 25 грудня по 28 грудня 2023 року у столиці відбувалися безпекові навчання. Вони проходили під керівництвом Сил оборони спільно з міською владою, поліцією та іншими структурними підрозділами. Основною метою навчань було удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки та захисту населення.
  • У КМВА наголошували, що в умовах війни захист і безпека Києва та його мешканців – це надважлива задача. І саме забезпечення безпеки потребує постійного підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності усіх структур, які тримають оборону столиці.
  • Навчання передбачали розгортання тимчасових блокпостів та встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. Начальник КМВА Сергій Попко наголосив, що війна не закінчилася та загрози для столиці і її мешканців досі існують.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *