Зеленський призначив нових командувачів ДШВ та Сил ТрО: хто ними став

Президент призначив нових командувачів Сил ТрО і ДШВ / Колаж 24 Каналу

Перезавантаження команди управління в Силах оборони триває. Володимир Зеленський призначив нових командувачів Десантно-штурмових військ і Сил тероборони.

Відповідні укази вже оприлюднили на сайті президента. Хто очолив ДШВ, а хто – Сили ТрО, передає 24 Канал.

Кого призначили командувачем ДШВ, сил ТрО

Так, 11 лютого на сайті президента з’явився указ про звільнення Миргородського Максима Вікторовича з посади командувача Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Призначити Скибюка Ігоря Анатолійовича командувачем Десантно-штурмових військ Збройних Сил України,
– йдеться в другому указі.

Тим часом Сили територіальної оборони ЗСУ очолив Плахута Ігор Вікторович. Зауважимо, що він змінив на посаді командувача генерал-майора Ігоря Танцюру.

Коротка довідка. Ігор Плахута – заступник командувача ОСУВ “Хортиця”. Ігор Скибюк був командиром 80 окремої десантно-штурмової бригади, з 2023 – заступником командувача Десантно-штурмових військ.Хто став заступниками Сирського та

  • Зауважимо, що у вечірньому зверненні 10 лютого Володимир Зеленський повідомив про призначення заступників нового Головнокомандувача ЗСУ.
  • Зокрема, ними стали полковники Вадим Сухаревський та Андрій Лебеденко.
  • Сухаревський відповідатиме за безпілотні системи й розвиток застосування дронів нашими воїнами. Лебеденко – за інновації, саме технологічний компонент армії та бойових систем.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *