Зеленський відреагував на удар по Дніпру та області

Росіяни обстріляли Дніпро зранку 19 квітня / Колаж 24 Каналу

Володимир Зеленський відреагував на жорстокий російський обстріл Дніпра. За його словами, Росія повинна відповідати за свій терор, і кожна ракет, кожен “Шахед” мають збиватися.

Президент повідомив, що наразі в Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського удару. Він також опублікував кадри наслідків обстрілу міста.

Кілька поверхів звичайного житлового будинку зруйновані, пошкоджений вокзал. Під ударом на Дніпровщині були також Кривий Ріг та Синельникове. Усім пораненим надається допомога. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким,
– написав Зеленський.

Наслідки російського удару по Дніпру / Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Зеленський звернувся до партнерів

Президент додав, що усі, хто надають Україні системи ППО та допомагають захищати небо, є рятівниками життя. За словами Зеленського, поразка російського терору – це потреба не лише нашої держави, не лише українців, а глобальна необхідність.

Глава держави вкотре наголосив, що Росія повинна нести відповідальність за свій терор, а усі ворожі повітряні цілі мають збиватися.

Світ може це гарантувати, партнери мають необхідні спроможності. Це було доведено, зокрема, у небі Близького Сходу, і це має запрацювати у небі Європи,
– підкреслив Зеленський.

Ракетний удар по Дніпру: коротко

  • Росія зранку 19 квітня атакувала Україну зі стратегічної авіації. Під ворожим ударом опинилось, зокрема, Дніпро. У Дніпропетровській ОВА зазначили, що це були важкі ніч та ранок, адже область пережила чергову масовану атаку.
  • У Дніпрі, окрім житлового будинку, пошкоджені два об’єкти інфраструктури. Загалом відомо про 8 загиблих та 29 поранених у місті та області. У Синельниковому 6 людей загинуло, серед них діти 6 та 8 років.
  • ️У Дніпропетровській ОВА наголосили, що частину ворожих цілей збили сили протиповітряної оборони. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, вдалося знищити 9 ракет. І ще 2 – вночі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *