Знайшли у міцних обіймах: в Одесі поруч з немовлям лежала мати, яка намагалася його закрити

З-під завалів дістали тіла матері та дитини / Колаж 24 Каналу

Наслідки російського удару по Одесі продовжують ліквідовувати. Під час розбору завалів на місці влучання знайшли ще два тіла.

Вдень 3 березня стало відомо, що рятувальники знайшли ще два тіла загиблих внаслідок російського удару по багатоповерхівці 2 березня. Їх знайшли у міцних обіймах.

Мати намагалась закрити собою дитину

У Одесі триває рятувально-пошукова операція. Там з-під завалів дістали ще два тіла, матері та дитини. Рятувальники знайшли їх у міцних обіймах. Також у ДСНС зазначили, що мати, ймовірно, намагалась закрити дитину собою.

Рятувальники знайшли тіло ще одного немовляти / Фото ДСНС України

Немовляті було всього 8 місяців.

Станом на 3 березня відомо про 10 загиблих, з них 3 дітей.

У Одесі зросла кількість жертв / Фото ДСНС України

Росія вдарила по Одесі

  • Вночі проти 2 березня Росія знову атакувала Одесу. Вона спрямувала на місто ударні дрони-камікадзе. Один із них влучив у багатоповерхівку та вщент зруйнував під’їзд.
  • Генеральний прокурор Андрій Костін розповів про кількість людей, які можуть перебувати під завалами. За його словами, в Одесі під завалами напівзруйнованої багатоповерхівки, в яку влучив російський ворожий дрон, можуть перебувати від 10 до 12 людей.
  • У Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли про наслідки обстрілу та те, як жителі міста висловлюють скорботу за загиблими. Ввечері 2 березня місцеві несли туди іграшки та квіти.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *