Директор зоопарку “ХІІ місяців” просить українців допомогти тваринам

Не тільки люди страждають від пандемії коронавіруса, що охопила нашу планету. Важкі часи настали для вихованців зоопарків, які зараз закриті на карантин.

Не став винятком і парк тварин “ХІІ місяців”, який знаходиться в Київській області. Установа переживає складні часи і просить допомоги українців.

На превеликий жаль, наш зоопарк опинився в стані близькому до трагічного у зв’язку з епідемією. Ми абсолютно втратили джерела для існування, не в змозі зменшити наші витрати нижче певної міри, несемо відповідальність за те, щоб тварини були нагодовані та зігріті – зобов’язані підтримувати життя в нашому дітище, – йдеться в повідомленні на сайті зоопарку.

Директор парку тварин Михайло Пінчук записав відеозвернення, в якому розповів, що через відсутність доходу  раціон для деяких тварин довелося спростити, і підопічні не в захваті, їдять без апетиту. Крім цього, є проблеми з оплатою комунальних послуг, але найсумніше, що невідомо, коли цей період закінчиться.

Найскладніше у нашій проблемі – це невизначеність її за часом. Ми розуміємо, що цей час буде найважчим для зоопарку, тому що ми відрізані від єдиного джерела доходу й одночасно не можемо зменшити витрати. Ми розуміємо нашу відповідальність за тварин, тож робимо все можливе, але боїмося, що без допомоги нам зараз ніяк не впоратися, – зазначив директор.

Тому ми організували благодійний фонд допомоги тваринам і звертаємося за допомогою до вас. Ми розуміємо, що вам зараз теж важко, але у нас ситуація може розгорнутися просто трагічно. Ми працюємо з усих сил і сподіваємося, що з вашою допомогою ми пройдемо цю бурю, – повідомив Пінчук.

Щоб дізнатися про те, як допомогти тваринам переходь по посиланню.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що в Києві люди массово гуляють у парках попри карантин.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *