Голова КОДА Чернишов відзвітував про перші 100 днів. Новини Київщини

Вчора, 13 лютого, очільник Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов зробив звіт щодо результатів своєї роботи впродовж перших 100 днів на посаді.

Про це повідомляє сайт КОДА. Серед своїх головних досягнень він назвав завершення будівництва шкіл в Українці (Обухівський район) та Вишневому (Києво-Святошинський), капітальний ремонт Бориспільської лікарні, впровадження програми «Доступні кредити 5-7-9%», призначення 8 нових голів районних державних адміністрацій. Також він пригадав амбітний проєкт з  побудову великої кільцевої (ВКАД) та програму розвитку приміського залізничного транспорту. Олексій Чернишов у своєму виступі зазначив, що головними здобутками за 100 днів роботи є формування команди і чіткого бачення пріоритетів роботи.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Серед ключових напрямів роботи голова облдержадміністрації визначив соціальну і транспортну сфери, розвиток інфраструктури, запровадження здорового харчування у навчальних закладах, підтримку малого та середнього бізнесу, залучення інвестицій, процес децентралізації та боротьбу з корупцією.

«Ми створюємо всі передумови, щоб Київщину сприймали не лише як адміністративний центр країни, а і як інвестиційну вітрину держави. Принаймні ті проєкти, над якими ми працюємо, підсилять це сприйняття дуже скоро. Залучення інвестицій приведе до створення нових робочих місць. Наша задача – зробити життя на Київщині комфортним та безпечним», – наголосив очільник Київщини.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що ексочільники Київщини Олександр Горган працюватиме на Вавриша.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *