Як Джамала написала колисанку. Новини Києва

Відома кримськотатарська співачка Джамала розповіла, як до неї прийшла та сама колисанка та як син змінив її життя. До написання ніжної пісні для малечі співачку підштовхнув плановий візит до лікаря.

Джамала розповіла, що коли була на 6 місяці вагітності, пішла на плановий огляд до своєї лікарки. Коли та спитала, чи співає Джа своїй дитинці колисанки, співачка була вражена та спитала, чи почує її синочок. Лікарка запевнила, що так, дитина вже все чує, тож Джамала взялася до роботи. Її колисанка називається «Спи, мій принце, спи».

Також співачка тепер намагається проводити з чоловіком Бекиром та синочком Еміром-Рахманом багато часу, адже саме так вона відчуває себе найщасливішою у світі. У своєму інстаграмі співачка викладає ніжні відео з синочком.

View this post on Instagram

Мій перший дует з Еміром? Останні кілька днів я просто у захваті від нашого неочікуваного джема. Послухайте цей ритм, паузи…У цьому є музика! P.S. Сьогодні нам 1,5 рочки. Святкуємо? P.P.S. Cпеціально для прихильників мого маленького блюзмена — повна версія в IGTV? #jamala #эмиррахман #моягордість

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on Sep 26, 2019 at 10:31pm PDT

Коли Джамалі запропонували помістити колисанку у нічник, аби його могли купити будь-якій дитині, співачка написала ще і так звану дівчачу версію під назвою «Спи, принцесо, спи».

Раніше «Столичний регіон» писав про стосунки Тіни Кароль та Дана Балана поза камерами.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *