Київський метрополітен: немає станцій, які потребують термінового ремонту в частині порушення герметизації споруд

Київський метрополітен: немає станцій, які потребують термінового ремонту в частині порушення герметизації споруд

Київський метрополітен повідомляє про відсутність станцій, які потребують термінового позапланового ремонту в частині порушення герметизації споруд

На цей час у київському метро відсутні станції, які потребують термінового позапланового ремонту в частині порушення герметизації споруд. Про це журналісту УНН повідомили в КП “Київський метрополітен” у відповідь на запит.

Деталі

“Підприємством проводяться постійні періодичні спостереження та нагляд за технічним станом об’єктів метрополітену, у тому числі побудованих у складних інженерно-геологічних та гідро-геологічних умовах, згідно з діючою нормативною документацією. На цей час станції, які потребують термінового позапланового ремонту в частині порушення герметизації споруд, відсутні”, – ідеться у відповіді на запит.

Повідомляється, що станом на 15 грудня проводиться позачергове обстеження тунельних споруд метрополітену, які побудовані у складних інженерно-геологічних та гідро-геологічних умовах.

“Вартість виконання робіт з капітального ремонту (відновлювального) перегінного тунелю Оболонсько-Теремківської лінії метрополітену міста Києва буде визначено на підставі проєктно-кошторисної документації, яка на цей час розробляється”, – зазначили у відповіді на запит.

Доповнення

У Києві на тлі підтоплення з 9 грудня для термінового проведення ремонту перегінного тунелю заявили про закриття станцій метро від “Деміївської” та “Теремків”. За попередніми даними, ремонт триватиме 6 місяців.

13 грудня між станціями метро “Теремки” та “Деміївська” на “синій гілці” запрацював “човниковий рух” поїздів, які курсують з інтервалом 13 хв та 17 хв, залежно від напрямку руху.

Також повідомлялося, що у Києві на станції метрополітену “Олімпійська”, прибуває вода. Однак, фахівці “Київського метрополітену” запевнили, що все в межах норми.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *