У Кропивницькому несподівано пролунали вибухи: у місті підірвали гранату

У Кропивницькому пролунали вибухи / Колаж 24 Каналу

Ввечері у Кропивницькому пролунали вибухи. На місце терміново виїхали поліція та рятувальники та встановили, що звук став наслідком детонації вибухового пристою.

Вибухи у місті налякали людей, оскільки вони пролунали навіть не під час повітряної тривоги. Людей закликали не панікувати.

Раптові вибухи у Кропивницькому

Близько 19:10 у Кропивницькому раптово пролунали вибухи. Важливо, що під час цього повітряну тривогу у місті не оголошували. В Кіровоградській ОВА оперативно повідомили, що правоохоронці вже виїхали на місце події.

Стосовно звуків вибухів в Кропивницькому прошу зберігати спокій. Чергові наряди патрульної поліції та ДСНС виїхали на місце події,
– написав у своєму телеграмі начальник ОВА Андрій Райкович.

Згодом очільник ОВА зазначив, що попередньо, причиною гучного звуку в місті став вибух – від підриву гранати.
Правоохоронці затримали особу, яка вчинила це. Постраждалих немає

Вибухи в Україні: новини

  • Востаннє вибухи у Кропивницькому пролунали пізно ввечері 16 грудня. Тоді Повітряні Сили повідомили про запуск керованої авіаційної ракети на місто, гучний звук чули за 4 хвилини після повідомлення. Згодом стало відомо, що ракета припинила своє існування.
  • Також нібито 19 грудня повідомляли про вибух. Рятувальники повідомили що у столиці загорілася п’ятиповерхівка, однак про жодну детонацію мови не йшло. У мережі повідомляли, що причиною пожежі буцімто став витік газу – цю інформацію не підтвердили.
  • Напередодні сильний вибух пролунав у Кременчуці, а за кілька хвилин ще один. Місцева влада каже, що це сталося на одному з промислових об’єктів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *