Литовченко розповіла про фейк у МОЗ. Новини Києва

Керівниця Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МОЗ у Києві, залишає Міністерство разом з однодумцями.

Ірина Литовченко на своїй сторінці в Facebook розповіла, що через суперечливості у поглядах з керівництвом Скарлецької, вона разом зі своїми однодумцями залишає МОЗ.

Литовченко схарактеризувала останні події в міністерстві як #хроніки_дна. Розказавши, про розбіжності у світоглядах та цінностях із новою Міністеркою.

Зоряна Скарлецька напередодні доручила Литовченко видалити з офіційного сайту МОЗ усі відомості про Уляну Супрун та її підопічних. У той ж день, ввечері, керівництво надіслало доручення: на офіційній сторінці Facebook розмістити брехливі відомості про технічні негаразди на сайті, що все випадково стерли інформацію.

Фейкове повідомлення на сайті, попри небажання Литовченко, все одно з’явилось, хоча і вчорашнім днем. А щорічне оцінювання успіхів працівників, оцінило поведінку Литовченко на «2».

Керівниця пообіцяла залишити посаду до кінця року, однак залишитись у реформах. Просто допомагати розвивати державу там, де це будуть цінувати.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що Зоряна Скарлецька у Києві прокоментувала масове закриття лікарень.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *