На кордоні з білоруссю ситуація повністю стабільна, робота ДРГ не відмічається – Демченко

На кордоні з білоруссю ситуація повністю стабільна, робота ДРГ не відмічається – Демченко

Ситуація на кордоні з Білоруссю повністю стабільна, переміщення техніки та особового складу не зафіксовано, ознак роботи диверсійно-розвідувальних груп противника поблизу кордону не виявлено, повідомляє речник Державної прикордонної служби України.

На кордоні з білоруссю ситуація повністю стабільна. Прикордонники не спостерігають ні переміщення техніки, ні особового складу поблизу кордону.

Також прикордонники не відмічають роботу ворожих диверсійно-розвідувальних груп, розповів в коментарі кореспонденту УНН речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

На кордоні з білоруссю ситуація повністю стабільна. По той бік кордону немає ні переміщення техніки, ні особового складу поряд нашого кордону. Ну і також ми не відмічаємо роботу ДРГ. Крім того, треба розуміти, що на території білорусі, росія зараз немає достатніх сил, щоб здійснити повторне повномасштабне вторгнення

 – сказав Демченко.

Нагадаємо

Міністр оборони білорусі віктор хренін заявив, що Україна нібито зосередила на кордоні ударне угруповання чисельністю 112-114 тис. військових. 

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *