“США самі випустили джина з пляшки”: Путін знову цинічно виправдав агресію Росії

Путін заявив, що США не впорались із відповідальністю / Getty Images

Російський президент Володимир Путін вкотре взявся поширювати “антизахідні” наративи та виправдовувати війну, яку розпочав проти України.

Російський диктатор заявив, що “США самі випустили джина з пляшки”. Мовляв, це вони винні у початку війни. Та перевершив диктатор себе, сказавши, що ситуація у світі непроста, і “коли люди воюють – це завжди трагедія”.

США самі випустили джина з пляшки: якщо їм дозволено, то чому інші країни не можуть захищати корінні інтереси за допомогою зброї,
– цинічно заявив Путін.

Далі диктатор заявив, що “США не впоралися з тягарем відповідальності бути єдиною наддержавою після розпаду СРСР”. Російський лідер під час промови навів приклад операції США в Іраку, Сирії, Югославії, де все сталося без санкцій Ради безпеки ООН. Мовляв, “якщо їм дозволено, чому нам – ні”.

Путін звинуватив в агресії США: відео

Путіну не звикати звинувачувати інших

Нещодавно диктатор Путін заявив про плани серйозно зміцнити угруповання збройних сил Росії на західному напрямку у зв’язку зі вступом Швеції та Фінляндії до НАТО. А також пригрозив “трагічними наслідками” країнам, які наважаться відправити в Україну своїх військових.

При цьому Путін сказав, що не збирається нападати на Захід.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *