На радіо «Київ 98 FM» стартує нове ранкове шоу з подарунками. Новини Києва

На радіо «Київ 98 FM» вирішили, що кияни мають прокидатись вранці весело і бадьоро. З 2 березня щодня з 7 до 11 ранку  в прямому ефірі почне виходити нове ранкове шоу  KYIV MORNING SHOW. Ведучий Ігор Сємьонич запрошуватиме до себе в гості в студію  музикантів, продюсерів, артистів тощо. А про найсвіжіші новини столиці та її культурне життя розповідатиме ведуча Катерина Терещенко.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Головна родзинка програми — діджеї, що приїжджатимуть зі своїми вініловими платівками і на початку робочого дня будуть розважати людей своєю музикою.

«Ми хочемо, щоб це стало своєрідною ранковою аеробікою для слухачів. Аби люди з гарним настроєм бадьоро шли на роботу», – розповідає Ігор Сємьонич.  І нагадаємо, що радіо «Київ 98 FM» повністю відмовилося від використання російської музики.

Також на слухачів чекають веселі розіграші, ігри, а найголовніше — квест від KYIV MORNING SHOW   з крутими подарунками від партнерів радіо.

«Ми збираємось вибирати різні точки Києва, де наш журналіст  чекатиме з подарунком. А я буду ставити питання, щоб слухачі змогли догадатися, де ж він знаходиться», – розказує правила гри ведучий.

Тож включайте щоранку нове розважальне шоу на радіо «Київ 98 FM»!

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що на телеканалі «Київ» з’ясували, що депутати виборцям нічим не зобов’язані.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *