По Kharkiv Palace завдано удар «Іскандером», згодом вночі, по двох будівлях вдарили дрони

По Kharkiv Palace завдано удар «Іскандером», згодом вночі, по двох будівлях вдарили дрони

російські війська завдали удару по Харкову ракетами “Іскандер”, пошкодивши будівлі, в тому числі Kharkiv Palace, а безпілотники влучили в житлові та соціальні об’єкти; про жертви поки що не повідомляється.

Вечері 30 грудня, окупаційні війська рф влучили по центру Харкова ракетами “Іскандер-М”: постраждали житловий будинок та готелю Kharkiv Palace. Вночі 31 грудня над містом збили кілька російських дронів. Як повідомив Суспільному начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко, підтверджується влучання у дві будівлі в середмісті, передає УНН.

Деталі

Слідчі встановили, що по будівлі готелю Kharkiv Palace та житловому будинку у центрі Харкова, у другій половині дня, 30 грудня, зс рф влучили ракетами “Іскандер-М”

За словами начальника поліції Харківщини, у готелі було заселено 34 номери, в той же час, кількість гостей, яка перебувала в будівлі під час атаки, поки не підрахували.

Інформації про загиблих і поранених немає.

Також було повідомлено, що над Харковом були збиті кілька безпілотників. Згідно з інформацією поліції, БпЛА влучили у два будинки.

Повідомляється, що один з дронів вдарив по житловій будівлі, інший — у будівлю соціальної інфраструктури. Інформації на 01:57 про загиблих та поранених немає.

Нагадаємо

Загарбники здійснили чергову атаку по Україні: в різних напрямках, у декількох областях курсували безпілотні апарати окупантів. Повідомлялося про декілька вибухів у Харкові.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *