Подільсько-Воскресенський міст у Києві не відкриють до кінця року

Подільсько-Воскресенський міст у столиці не встигнуть відрити до кінця 2020 року через з’їзди на лівому березі.

Таку думку висловив активіст Віталій Селик.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Через залізницю в бік Воскресенки вже не встигнуть збудувати з’їзди до кінця року. Проти єдиного прорахованого і затвердженого проекту виходу на вулиці Микитенка-Стальського протестує громада Воскресенки. (На мою думку це найкращий варіант) Та і роботи там більше ніж на півроку. За залізничним насипом кіт не валявся. 

Єдина можливість відкрити автомобільний рух у 2020 році – це пустити його через двосмугову вулицю Центрально-садову на Русанівських садах. Місцева громада абсолютно проти такого рішення. Вони остерігаються пробок і загазованості на масиві, де знаходиться понад 2,7 тисяч дачних ділянок. 

Прямо зараз вони блокують проїзд для 40-тонних будівельних вантажівок, оскільки дорога, яку вони будували і ремонтували за свій кошт, розрахована лише на 8 тон. 

Крім того, дачники переживають і за збереження Київської амазонії – Урочища Горбачиха, яке можуть почати активно забудовувати, якщо збудують з’їзд на Русанівські сади. 

Також, сьогодні вночі представники Благоустрою «вкрали» знамениту в’їздну арку «Русанівські сади», яка простояла тут з 1960-х років. Українці дуже не люблять, коли паплюжать їхні символи. 

Власники дач не готові на компроміси. Єдиний спосіб пустити рух по садам – це влаштувати криваве подавлення дачного повстання. Чи такою має бути ціна моста?”, – написав Селик.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що Україну заполонила імпортна черешня.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *