Що рік Дракона принесе Україні: астролог дала відповідь

Що рік Дракона принесе Україні: астролог дала відповідь

У 2024 році світ сильно зміниться, вплине на психологію людей. Добре і комфортно почуватиметься в цьому році молодь. Також, це рік розвитку нових технологій

2024 рік буде роком зеленого дерев’яного Дракона. Цей рік буде насичений подіями та змінами. Про те, що планети віщують для України в коментарі УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко. 

“Сила Дракона занадто велика, і він буде активно змінювати все навколо себе. Тому рік буде активним і динамічним”, – каже астролог.

Базиленко розповіла, що нумерологічно цей рік відповідає цифрі 8. Це число Урана, який принесе в наше життя великі зміни, проведе роботу над нашою свідомістю.

“Нам важливо навчитися легко приймати зміни і вчиться нового. У 2024 році світ сильно зміниться, вплине на психологію людей. Добре і комфортно почуватиметься в цьому році молодь. Також, це рік розвитку нових технологій”, – вважає Базиленко.

2024 рік буде високосним. Астролог нагадує, що в усіх народних повір’ях ідеться про те, що високосний рік приносить складнощі.

“В астрології ж більше спираються на показники затемнень. Цього року буде класична кількість затемнень – дві пари. Перше затемнення – Місячне – відбудеться 25 березня, Сонячне – 8 квітня. Друга пара затемнень буде 18 вересня (Місячне затемнення) і 2 жовтня буде Сонячне. Якщо подивитися характеристику затемнень, то потрібно сказати, що найбільш складним будить період Сонячного затемнення в жовтні”, – розповіла астрологиня.

Також важливим показником в астрології є положення місячних вузлів, які вказують на головне завдання цього року. У липні 2023 року місячні вузли змінили своє положення до 30 січня 2025 року. Вузол Раху, що вказує на шлях розвитку людства перебуває в знаку Овна.

“Це говорить про те, що потрібно навчитися підкреслювати свою індивідуальність, відстоювати свою точку зору, бути чесним і відкритим, готовим іти на пряму розмову. Такий знак Зодіаку, як Овен, а його головна планета Марс, також вказує на демонстрацію грубої сили, тому багато політики захочуть показати міць у вигляді військових дій.

А низхідний кармічний вузол Кету, який вказує, на що всім нам варто спиратися і де будуть можливості, перебувати в знаку Терезів. Це означає, що потрібно використовувати вміння домовлятися, проявляти дипломатичність, об’єднуватися і враховувати інтереси інших. Але, судячи з розташування інших планет, у році, що настає, сильні і цілеспрямовані люди вважатимуть за краще проявляти войовничість і категоричність. А тому ситуація в усьому світі буде напруженою, можуть спалахувати осередки військових конфліктів”, – розповіла астролог.

За словами астролога, для України у 2024 році все ще гостро стоятиме питання збереження територій, а також вирішення економічних питань.

Базиленко виділила найприкметніші для України періоди, прийдешнього року, на які вказує положення планет.

СІЧЕНЬ. У січні на нас можуть чекати значні успіхи на фронті. Варто побоюватися загроз, що виходять від водної стихії.

Астролог прогнозує успішні переговори з міжнародними партнерами, особливо в тому, що стосується надання Україні допомоги допомоги.

Дні, коли необхідно бути дуже пильними: 8-9,10, 22-24 січня.

ЛЮТИЙ. Положення планет вказує, що це буде досить складний місяць, торкнеться це і військових дій. Особливо складною, згідно з прогнозами, буде друга половина місяця.

Але при цьому астролог очікує, що Україна зможе провести безліч успішних міжнародних переговорів.

Складні дні: 7, 8, 20 і, особливо, з 25 по 29 число.

БЕРЕЗЕНЬ. Цього місяця Україні, ймовірно, доведеться зіткнутися з контролем за використанням фінансової допомоги, яку надають партнери. Крім того, зірки вказують на посилення боротьби з корупцією, можливе відкриття кримінальних проваджень. Усе це може призвести до змін антикорупційного законодавства.

Положення планет вказує, що на фронті очікуються активні бойові дії.

Несприятливі дні: з 6 по 10 березня, після 17 числа до кінця місяця.

КВІТЕНЬ. На початку квітня хороші події будуть пов’язані з успіхами наших військових, прогнозує астролог.

З 1 по 10 квітня, можливі дипломатичні конфлікти, а також корупційні скандали.

Після 10 квітня астролог прогнозує необхідність представникам влади звернути пильну увагу на внутрішні проблеми країни, ставлячи інтереси людей у пріоритет.

ТРАВЕНЬ. Згідно з астрологічним прогнозом, у травні представникам влади потрібно бути гранично обережними у своїх рішеннях, щоб не припускатися помилок, які можуть спричинити серйозні наслідки. У суспільстві відчуватиметься напруга.  Але вірні кроки влади можуть сприяти позитивному вирішенню багатьох конфліктних ситуацій, пониженню градуса напруги і навіть змінам у розгортанні військових дій.

Травень, за прогнозами астролога, буде одним із найскладніших місяців 2024 року. Він буде насичений подіями. Дуже багато залежатиме від дій влади – ухвалені рішення можуть кардинально змінити ситуацію як у позитивний, так і в негативний бік.

Багато уваги буде прикуто до нашої армії та її потреб. 

ЧЕРВЕНЬ. У цьому місяці положення планет вказує на успіхи на фронті.

Астролог прогнозує кадрові зміни у вищому ешелоні влади, можливо, у порушення кримінальних справ проти чиновників високого рангу.

Досить напружений період 10 – 17 червня, і після 25 числа.

ЛИПЕНЬ. У липні, особливо в перший тиждень, імовірно, продовження активних військових дій.

Напружені період очікується з 13 по 17 липня.

СЕРПЕНЬ. На початку серпня можливе вирішення фінансових питань, допомога з-за кордону. У той же час, можуть виникнути складнощі зі збором урожаю зернових.

На фронті, як вказує положення планет, будуть вестися активні бойові дії.

Загалом місяць буде досить напруженим. У серпні можуть бути досягнуті угоди з важливих питань.

Несприятливі дні: з 18 по 23 серпня.

ВЕРЕСЕНЬ. На початку місяця увага все ще буде прикута до питань, пов’язаних із продовольством, імовірно до збирання врожаю.

Друга половина місяця буде досить напруженою – свої корективи внесе затемнення.

ЖОВТЕНЬ. Наприкінці вересня і на початку жовтня буде період затемнень.  І друге сонячне затемнення, яке відбудеться 2 жовтня, найскладніше у 2024 році. Період затемнень завжди означає складні події. Крім того, у цей період закладається те, як розгортатимуться події в наступні пів року.

При цьому в жовтні Україна може отримати суттєву допомогу.  Але на порядку денному все також стоятиме проблема корупції.

В останніх числах місяця очікується дуже важливі переговори з Європою.

Положення планет також вказує на наявність у жовтні підвищеної небезпеки з повітря і небезпеки для енергетичної інфраструктури.

Дні, коли потрібно бути гранично уважними: з 15 по 21 жовтня.

ЛИСТОПАД. У першій половині листопада увага буде прикута до переговорів із нашими західними партнерами, можливо, виникнуть напружені моменти.

У другій половині жовтня положення планет вказує на успіхи наших військових.

Небезпечні дні: 9-11, 17-19 листопада.

ГРУДЕНЬ. У грудні Україна може отримати суттєву підтримку, зокрема й для армії.

Країна може повернутися до питань, які не були вирішені раніше, і, можливо, влада отримає шанс все ж таки ухвалити правильні рішення.

“Багато що  у 2024 році залежатиме від нашої з вами витримки”, – вважає астролог.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *