Столичний мер показав головну ялинку країни. Новини Києва

Віталій Кличко на своїй сторінці у соцмережі виклав відео, яке дарує святковий настрій та демонструє красу головної ялинки нашої країни. Наразі у столиці йдуть останні приготування, комунальники перевіряють гірлянди.

Відомо, що новорічні ярмарки на Софійській та Контрактовій площах розпочнуть роботу вже завтра, 14 грудня. А ось запалення вогнів на ялинках заплановано на 19 грудня.

Друзі! Київ готується до зустрічі Нового року та створює святкову атмосферу в місті!Головну ялинку країни традиційно встановили на Софійській площі. На неї вже повісили гірлянди і закінчують прикрашати. Також на площі скоро з’являться «Чотири королівства» з казки про Лускунчика.Святкове українське містечко активно зводять на Контрактовій площі.Новорічні ярмарки розпочнуться з 14 грудня. А 19-го грудня, в день святого Миколая, о 19:00 ми урочисто запалимо вогні на головній красуні-ялинці.Загалом на новорічні свята запланували шість концертних програм на Софійській та Контрактовій площах.Приготувалися вже до свят і бронзові малюки-засновники міста – Кий, Щек, Хорив і Либідь. Автор скульптурної композиції на Поштовій площі Володимир Журавель традиційно вбрав малюків у святковий одяг.Словом, помічайте позитив і красу навколо, згадайте, як це було в дитинстві!☺️

Опубліковано Віталієм Кличком Пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

Раніше «Столичний регіон» писав про ялинку, яку встановили на площі в Українці.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *