У день “Дурня” пожартували з мера Бучі: “Анатолію Петровичу, щасливої дороги!”

У місті Буча Київської області невідомі особи розвісили жартівливі біг-борди до першоквітневого свята, у яких “попрощалися” з головою Бучі Анатолієм Федоруком. Про це стало відомо з повідомлення підприємця, громадського діяча Аркадія Кобринця на сторінці в соцмережі Facebook.

На бордах було написано “Анатолію Петровичу, щасливої дороги! З повагою, Бучанський міський голова Аркадій Кобринець”.

Сам Кобринець, який є підприємцем і громадським діячем, сьогодні опублікував пост на своїй офіційній сторінці у Facebook, у якому повністю спростував будь-яке відношення до даного борду та назвав його “першоквітневою витівкою”.

… одразу заявляю, що ні я, ні мій штаб не має жодного відношення до розміщення даних біг-бордів. Такий крок – свідчення про низький рівень політичної культури у тих, хто замовив цю брудну технологію. Моє фото на цей біг-борд було взяти з моєї Facebook-сторінки або з інших джерел, і я не давав у жодній формі на використання моєї світлини. Мої юристи наразі вивчають можливість подання обґрунтованої заяви про вчинення кримінального правопорушення людьми, які розмістили даний борд, – йдеться в повідомленні Кобринця.

Раніше “Столичний регіон” повідомляв про те, що в Бучі підтверджено перший випадок захворювання на COVID-19.

Хочеш дізнаватися новини Києва та Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *