У Києві ексберкутівець явився до суду з триколором. Новини Києва

У Києві ексберкутівець Павло Аброськін, якого звинувачують у розстрілах на вул. Інститутській в 2014-му, явився до суду із триколором. Про це написав волонтер організації «Повернись живим» Андрій Римарук на своїй сторінці в Facebook.

«Беркутівець Аброськін. На плечі прапор РФ. Готовий до обміну і уникнення відповідальності за розстріл Небесної сотні. А тепер ще раз. УНИКНЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ВБИВСТВО, РОЗСТРІЛ НЕБЕСНОЇ СОТНІ… На справі можна ставити крапку», – йдеться в повідомленні.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Нагадаємо, Київський апеляційний суд мав сьогодні, 27 грудня, розглядати апеляційні скарги на запобіжні заходи ексберкутівцям – фігурантам справи розстрілів на Інститутській, але оголосив перерву.

Ще раніше, 23 грудня, стало відомо, що тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на сході України досягла домовленості про взаємне звільнення утримуваних осіб до кінця року. За даними ЗМІ, українська сторона планує в межах обміну передати бойовикам ОРДЛО колишніх беркутівців, обвинувачених у розстрілі людей на Інститутській 20 лютого 2014 року.

Адвокат ексберкутівців заявив, що українська сторона викреслила зі списку на обмін трьох колишніх бійців батальйону спецпризначення «Беркут», які перебувають у СІЗО.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *