У Києві Шулявський міст випробували на міцність. Новини Києва

У Києві новий Шулявський шляхопровід, який незабаром мають відкрити для проїзду, випробували на міцність. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook і виклав відео випробувань.

«Сьогодні відбулися випробування Шулявського шляхопроводу. Поки по ньому їздили вісім 30-тонників, ми з будівельниками стояли під мостом. Є в них така традиція?», – написав він.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Друзі! Сьогодні відбулися випробування Шулявського шляхопроводу. Поки по ньому їздили вісім 30-ти тонників, ми з будівельниками стояли під мостом. Є в них така традиція?.Міст витримав навантаження. Тож до Нового року відкриємо технологічний проїзд ним. Усю розв‘язку плануємо завершити до літа наступного року. На шляхопроводі вже змонтували освітлення, заасфальтували проїжджу частину, нанесли на полотно тимчасову розмітку.

Опубліковано Кличко – мер Пʼятниця, 27 грудня 2019 р.

Міст витримав навантаження, тож столичний мер пообіцяв до Нового року відкрити технологічний проїзд ним.

«Усю розв‘язку плануємо завершити до літа наступного року. На шляхопроводі вже змонтували освітлення, заасфальтували проїжджу частину, нанесли на полотно тимчасову розмітку», – уточнив Кличко.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що в Києві через поганий стан одного з деформаційних швів обмежать рух Північним мостом.

Всі новини Києва в твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *