У Києві відбудеться завершення курсу «BRANDFATHER». Новини Києва

19 грудня в Києві засновник Fedoriv Group Andriy Fedoriv завершить курс «BRANDFATHER» кульмінаційним заходом для тих, хто прагне створити успішний бренд.

Масштабний іменний курс Андрія Федоріва «BRANDFATHER» вже встиг підкорити своїми глибинними знаннями про маркетинг та бренд: Дніпро, Харків, Одесу, залишився ще фінальний захід у столиці.

Курс «BRANDFATHER» — восьмигодинний авторський курс засновника інвестиційної креативної компанії Fedoriv Group Andriy Fedoriv, що покликаний допомогти віднайти свій власний секрет успішного та сильного бренду: новачкам, успішним маркетологам, власникам бізнесу та ентузіастам стартаперам.

Що ви дізнаєтесь на івенті?

  • Яким необхідно бути бренду перед виходом на ринок?
  • Актуальні ринкові тренди для брендів.
  • Як уникнути зустрічі з горе-маркетологами та безрезультатними рекламними агенствами? Які для цього необхідно використовувати бізнес-інструменти?
  • Як максимально ефективно працювати з брендами за умов мінімального бюджету, відсутності маркетологів та коротких термінів?

Усе це та багато іншого буде презентовано на фінальному заході курсу. За 8 годин семінару будуть на практиці розібрані реальні кейси успішних брендів та їхні практичні інструменти.

Про спікера та автора курсу:

Andriy Fedoriv — ідейний засновник і CEO Fedoriv Group, креативної інвестиційної компанії, що складається з: Fedoriv Agency, FEDORIV Hub, FEDORIV VLOG. Інвестор і Co-founder: Суперлюди, Kooperativ. Колишній топменеджер міжнародних агентств: Adell Saatchi & Saatchi, Bates Ukraine, холдингу Video International Ukraine, керівник United Communications Group.

Головний принцип Fedoriv Group — Create whatever.

Головний принцип Fedoriv Agency — Brands change business. Brands change the world.

Дата: 16 грудня, з 10:00 до 19:00 (реєстрація о 09:00)

Місце: FEDORIV Hub, вул. Велика Васильківська, 5, поверх 5.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що у Києві успішно стартував саміт «Бізнес-тренди 2020».

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *