У столиці відкрили нове “єдине вікно”. Новини Києва

Київська міськдержадміністрація (КМДА) оголосила про відкриття «єдиного вікна» для оформлення повернення евакуйованих на штрафмайданчик автомобілів у столиці.

У найближчі два тижні столична влада планує відкрити ще п’ять таких вікон у столичних Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАПах). Також в КМДА розглядається можливість додати оформлення повернення евакуйованого транспорту в якості функціоналу в додаток KyivSmartCity.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КМДА. Як повідомляється, «єдине вікно», де можна оформити отримання евакуйованої автівки, запрацювало за адресою вул. Народного ополчення, 9. Згідно з повідомленням, там можна отримати все три квитанції, які видає інспектор з паркування:

  • на оплату перевезення автомобіля евакуатором на штрафмайданчик;
  • на оплату за зберігання автомобіля на штрафмайданчику;
  • на оплату адміністративного штрафу.

Також повідомляється, що в найближчі два тижні планується запуск додаткових п’яти таких точок на території столичних ЦНАПів.

Радник Київського міського голови Максим Бахматов зазначив, що кількість автомобілів, які евакуюються в столиці, зростає щодня. Також він повідомив, що оформлення евакуйованих автомобілів може стати однією з опцій мобільного додатка KyivSmartCity.

«Сьогодні ми розглядаємо можливість перевести ці процедури в електронний формат. Наприклад, доповнити мобільний додаток KyivSmartCity функціоналом, який дозволить сплатити штраф за неправильну парковку, послуги евакуатора і зберігання машини на штрафмайданчику», – заявив радник міського голови Максим Бахматов.

Раніше «Столичний регіон» писав про сайт, який демонструватиме будівництво метро на Виноградар.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *