Атака по Києву: кількість жертв різко зросла

У Києві після атаки є постраждалі й загиблі / Колаж 24 Каналу

Російські загарбники 29 грудня масовано обстріляли Київ ракетами. Зрештою стало відомо, що внаслідок атаки є постраждалі й загиблі.

За попередніми даними, травмувалися люди у декількох районах української столиці. На місцях уже працюють оперативні служби.

Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.Ця атака – найбільша за кількістю жертв у Києві

Вранці 30 грудня Віталій Кличко повідомив, що в результаті атаки Росії на столицю постраждали 32 людини постраждали. Наразі 17 з них перебувають в стаціонарах медзакладів Києва.

Вже о 12:47 міський голова знову сповістив, що кількість жертв зросла.

Атака на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців столиці. На цей час 16 тіл загиблих дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі,
– розповів Кличко.

Мер зазначив, що рятувальники продовжують працювати й до завтра розбиратимуть завали. 1 січня в Києві буде оголошене Днем жалоби.

Зауважимо, що за цей ранок з-під завалів уже витягли 7 тіл. Ввечері мер повідомляв, що врятували 8 постраждалих.

Зверніть увагу! В Запорізькій області також зросла кількість жертв внаслідок російського удару. Очільник ОВА Юрій Малашко вранці повідомив, що загинули 9 людей. 30 грудня на Запоріжжі оголосили Днем жалоби.

24 Канал висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Постраждалим – найшвидшого одужання.

Київ масовано обстріляли росіяни

  • Російські загарбники зранку 29 грудня здійснили пуск крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Зрештою повітряна тривога почала лунати по всій території України.
  • Уже о 7:30 у Києві пролунали потужні звуки вибухів. Мер міста Віталій Кличко повідомив, що це працює українська протиповітряна оборона по ворожих об’єктах.
  • В Київській обласній військовій адміністрації теж повідомили про роботу сил ППО та закликали до інформаційної тиші на момент атаки.
  • Згодом стало відомо, що у кількох районах Києва спалахнули пожежі. У КМВА повідомляли про загоряння багатоповерхівки, пожежу у складських приміщеннях.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *