Аварія в Рівному позбавила світла частину міста: відео масштабної пожежі

Рятувальники повідомили, що пожежу загасили станом на 20:47 28 липня. Світло у місті відновили о 21:20.

До теми Згоріла іномарка за півтора мільйона: на Дніпропетровщині гасили недешеву пожежу – фото

У Рівному через пожежу в трансформаторі зникло світло у частині міста

Рятувальники повідомили, що пожежа виникла 28 липня орієнтовно о 20 годині на вулиці Млинівська, що у Рівному. Пожежа спалахнула на території трансформаторної підстанції в окремо розташованому трансформаторі.

Внаслідок чого знеструмлено частину міста,
– повідомляли у ДСНС.

Мер міста Олександр Третяк розповів журналістам, що без світла залишилась частина міста та увесь колишній Рівненський район.

Пожежа спалахнула у трансформаторі: дивіться відео “UA: Рівне”

О 20:47 надзвичайники ліквідували пожежу. Жертв та постраждалих немає. Бригадами Рівнеобленерго станом на 21:20 відновили електропостачання у місті.

Однак у коментарі “UA: Рівне” виконуюча обов’язки речниці Рівнеобленерго Анна Хомич пояснила, що підстанція не належить Рівнеобленерго, адже це магістральні мережі.

“Напругу власники подали, частково відновили електропостачання в домогосподарствах містян. Відновлення відбувається поступово. Точних термінів повного відновлення назвати не можу. Наразі черги у колцентрі відсутні”, – заявила Хомич.

Останні пожежі в Україні та світі: коротко

  • 28 липня Туреччину охопили жахливі лісові пожежі. Вони вирують біля курортної Анталії. Уже відомо про декілька десятків постраждалих, а влада евакуюює місцевих мешканців і туристів.
  • На території національного заповідника “Хортиця” 27 липня сталася масштабна пожежа на території приблизно 4 гектарів. Небезпека була серйозною через сильний вогонь і вітер.
  • 27 липня лісові пожежі раптово спалахнули у Греції. Жителів села Галіні, що біля міста Сарматі, евакуювали. Для гасіння пожежі задіяли 68 вогнеборців, 4 літаки та 5 вертольотів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *