Біля аеродрому в Джанкої пролунали вибухи: спалахнула пожежа

Біля аеродрому в Джанкої лунали вибухи / Колаж 24 Каналу

00:00

У Криму в ніч на 17 квітня було гучно. Вибухи чули у районі аеродрому в Джанкої. Там спалахнула пожежа.

Про нічні вибухи у Криму пишуть російські пабліки, інформує 24 Канал. Крім того, у мережі публікують кадри займання.

Вибухи в Джанкої

Приблизно о четвертій ранку 17 квітня у мережі з’явилася інформація про вибухи та пожежу в районі військового аеродрому в Джанкої, що в окупованому Криму. Оприлюднили також кадри займання. На них було видно вогонь та густий дим.

Згодом стало відомо про повторні вибухи. Офіційної інформації поки немає. У російських телеграм-каналах пишуть про “ймовірну роботу ППО”. Водночас місцеві жителі зазначають, що було не просто гучно, а навіть тряслися будинки.

Пожежа в Джанкої / Фото з російських пабліків

До слова, на військовому аеродромі в Джанкої дислокується 39-й гелікоптерний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС і ППО Південного військового округу Росії у складі трьох авіаційних ескадрилій.

У районі аеродрому в Джанкої пожежа: дивіться відео

Займання масштабне: дивіться відео

Попередні вибухи в Криму

  • Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупанти перетворили Джанкой на логістичний центр та військову базу. Партизани інформують про перекидання туди нових партій ворожої військової техніки.

  • Жителі окупованого міста періодично чують вибухи. Зокрема, так було і ввечері 25 лютого. Тоді окупанти виправдовувалися, що вибухи пролунали через використання військовими табельних засобів маскування.

  • 15 квітня Сили оборони вдарили по важливому військовому об’єкту ворога у Криму. Джерела 24 Каналу у спецслужбах розповіли, що вдалося уразити командний пункт, в якому перебували високопоставлені російські офіцери. Партизани з “Атеш” стверджували, що відбулося також ймовірне влучання у частину 810-ї окремої бригади морської піхоти Росії у Севастополі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *