У Донецькій області зафарбували стелу на в’їзд: військові й волонтери вже повертають надписи

На зафарбованій стелі у Донецькій області знову почали з’являтися надписи / Колаж 24 Каналу

У Донецькій області волонтери зафарбували стелу на в’їзд з надписами і наклейками, які ставили наші військові, що обурило громадськість. Зрештою там почали знову з’являтися нові надписи.

Ці надписи ставили наші захисники, які наразі воюють на Донецькому напрямку. Потихеньку стела повертається до свого минулого вигляду.

На стелі в Донецькій області знову з’явилися надписи

Користувачка тіктока, на ім’я Юлія, опублікувала у мережі відео, де можна побачити, що на стелі, яка розташована на в’їзді до Донецької області, яку щойно зафарбували волонтери, почали з’являтися нові надписи військових з бригад, які воюють на цьому напрямку. Крім того, свої надписи та наліпки ставлять там і волонтери.

У Донецькій області на зафарбованій стелі знову почали з’являтися надписи / Відео з тіктока @yulka__ko

Варто зазначити, що користувачі соцмереж просять надіслати їм фото чи відео стели хорошої якості. Це потрібно для того, щоб надрукувати наліпки надписів на прозорій плівці та повернути їх на місце.

Крім того, один з українських банків планує випустити обкладинку зі знаком для віртуальної картки зі стелою у Донецькій області, якою вона була до “оновлення”.

Громадськість обурилася зафарбовування стели на Донеччині

  • У мережі з’явилося відео з процесом “оновлення” стели у Донецькій області. На кадрах можна побачити, як працівники видаляють написи зі стели, знімають наліпки та наносять на неї фарбу.
  • Такі “добрі наміри” не оцінили ні військові, ні волонтери. Вони обурились, що раніше на стелі були різні підписи та наліпки від військовослужбовців, а тепер – це звичайна стела, якою вона була до початку повномасштабного вторгнення.
  • Варто наголосити, що наприкінці березня військові вже оновлювали цю стелу, про що звітував Генеральний штаб Збройних сил України. Там відновили фундамент біля стели, очистили місце від сміття, приварили й пофарбували металеві жердини для прапорів. При цьому саму стелу не чіпали.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *