Буде служити в бойовій частині: скандальний військком з Рівного написав рапорт на звільнення

Рівненський військком написав рапорт на звільнення / Колаж 24 Каналу

00:00

Начальник Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП полковник Олександр Ярмошевич написав рапорт на переведення в бойову частину після того, як потрапив у скандал із поцілунками колег на роботі.

В Оперативному командуванні “Захід” зазначили, що не мають претензій до того, як військком виконував свої службові обов’язки. Водночас наголосили, що особисті питання військовослужбовці не мають розв’язувати на робочому місці, натякнувши на поширене попередньо у мережі відео, на якому той цілується з декількома різними жінками в різний час.

Командування підписало наказ

Зазначать, що військовий сам написав рапорт із проханням перевести його до однієї з бойових частин, а командування підписало відповідний наказ. Крім того, наголошують, що наразі з’ясовують, яким чином було встановлено камери у службовому приміщенні військкома.

Витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження “лідерів” суспільної думки ворогів. Відтак звертаємо увагу громадян на необхідність дотримання інформаційної гігієни та більш ретельної перевірки першоджерел,
– додали в командуванні.

Що цьому передувало

  • Минулого тижня у мережі поширили інтимне відео з кабінету, ймовірно, начальника Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Розпочато службову перевірку.
  • Кадри отримали за допомогою таємного відеоспостереження.
  • Вперше відео опублікував проросійський блогер Анатолій Шарій, заявивши, що на відео – полковник Олександр Ярмошевич. На кадрах чоловік у військовій формі (нібито Ярмошевич) цілується з кількома жінками в різний час. Події відбуваються на робочому місці військового.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *