Було пряме влучання у приватний будинок: моторошні кадри російської атаки біля Покровська

У селі Рівне ракета прилетіла прямо у будинок / Колаж 24 Каналу

Росіяни протягом доби 6 січня декілька разів завдали удару по Покровську та району. У мережі показали наслідки атаки на приватний будинок, де проживала родина з 6 осіб.

На жаль, рятувальники повідомили, що в селі Рівне знайшли тіло дитини. Пошукові роботи тривають, під завалами можуть перебувати люди – в тому числі й діти.

Моторошні кадри руйнувань

Вдень 6 січня російська армія вдарила по приватному будинку у селі Рівне Покровського району. Відомо, що там проживала родина з 6 осіб – в тому числі й діти. Наразі рятувальники вилучили тіло однієї дитини з з-під завалів. За словами місцевих, це була дівчинка.

Росіяни влучили прямо у житловий будинок: дивіться відео наслідків

На місці влучання нічого не лишилося – лише суцільні руїни. Приліт був прямо в будинок. На місці, де колись був дім, утворився кратер.

Від будинку в Покровському районі не лишилося нічого / Фото Суспільне Донбас

Під завалами може перебувати ще п’ятеро людей, з них двоє дітей. Працівники ДСНС продовжують працювати на місці влучання.

Пошукові роботи на місці удару тривають / Фото Суспільне Донбас

Російські обстріли Покровська

  • Російська армія 6 січня декілька разів атакувала Покровськ Донецької області. Вперше це сталося вночі – тоді зафіксували два прильоти по двох адмінбудівлях. Внаслідок атаки ракетами С-300 спалахнули гараж та автомобілі.
  • Пізніше, вже після 16:07 6 січня Росія знову вдарила по Покровську. Цього разу – по приватному секторі. Своєю атакою ворог зруйнував 6 будинків. ДСНС врятувала 1 особу, вилучено тіло жінки. Тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 4 осіб, з них 2 дітей.
  • У вечірньому зверненні Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок атаки Росії на Покровськ загинуло понад 10 людей, серед яких були діти. Президент зазначив, що жоден із таких ударів без наслідків для держави-терориста не минеться.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *