Четвертий “топ” за два роки: у Росії раптово помер віцепрезидент нафтової компанії “Лукойл”

Віталій Робертус раптово помер 13 березня / Колаж 24 Каналу

У Росії знову раптово помер топменеджер нафтової компанії “Лукойл”. Це вже четвертий подібний випадок за останні два роки.

Повідомляється, що з життя пішов віцепрезидент компанії Віталій Робертус. Відповідну інформацію повідомила пресслужба “Лукойл”

Смерть бізнесмена

У Росії на 54 році життя помер віцепрезидент нафтової компанії “Лукойл” Віталій Робертус. Що стало причиною раптової загибелі одного з топменеджерів пресслужба підприємства не повідомляє.

Віталій Робертус все життя працював виключно на ПАТ “Лукойл” – він провів у компанії 30 років. Додамо, що російська нафтова “Лукойл” перебуває під секторальними санкціями США з січня 2022 року.

Віталій Робертус раптово помер 13 березня / російські ЗМІ

Також варто наголосити, що це вже не перша за рахунком раптова смерть у ПАТ “Лукойл” – до Робертуса у Росії загинуло ще троє посадовців цього підприємства. А раптові смерті посадовців різних нафтокомпаній стали вже регулярними.

Смерті членів “Лукойл”

  • 1 вересня 2022 року загинув голова ради директорів нафтової компанії “Лукойл” Равіль Маганов. Його знайшли мертвим на території московської лікарні. Бізнесмен випав з вікна, однак офіційно в компанії заявили, що він пішов з життя “від важкої хвороби”.
  • 8 травня 2022 року помер колишній топменеджер “Лукойлу” Олександр Субботін. Його тіло виявили на околицях Москви. За даними російських ЗМІ, його тіло виявили в підвалі будинку шамана. Офіційна причина смерті – гостра серцева недостатність.
  • 24 жовтня 2023 року пішов з життя голова ради директорів “Лукойлу” Володимир Некрасов. Цього разу росіяни оперативно повідомили причину смерті. Як і у Субботіна причина – гостра серцева недостатність. Зазначимо, що Некрасов працював у нафтогазовій сфері понад 50 років.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *