Дебош через маску на рейсі Одеса – Анталія: ким є жінка, що розпочала сварку

Про це повідомили 20 липня. У мережі виклали фото жінки.

До теми З рейсу Одеса – Анталія зняли чоловіка: відмовлявся надівати маску і облаяв інших пасажирів

Одразу зрозуміли

Під час скандалу на борту літака Одеса – Анталія журналісти помітили, що голос жінки – дуже схожий на голос Світлани Єсипенко.

За даними Youcontrol, з 2017 по 2018 рік жінка працювала на посаді головного лікаря в Одеському облцентрі з боротьби проти СНІДу. Згодом з 2019 року вона очолює те ж місце в Облцентрі соціально значущих хвороб.

Кілька фактів про Світлану Єсипенко Народилася у 1997 році в Кілії на Одещині. Згодом навчалася в Одеському медичному університеті за спеціальністю “фтизіатрія”. Спочатку жінка працювала лікарем, згодом – заступником лікаря протитуберкульозного диспансера в Одесі. Світлана Єсипенко у медицині працює вже 17 років. Також вона є членом член обласного штабу з ліквідації CОVID – 19.
Зараз жінка працює генеральним директором Комунального підприємства “Одеський обласний центр соціально значущих хвороб”. Він підпорядковується Одеській обласній раді. Що відомо про скандал із маскою на літаку

  • Один із пасажирів рейсу Одеса – Анталія відмовлявся вдягати маску.
  • У стюардеси з його жінкою виник конфлікт.
  • Командир авіасудна вирішив зняти пару з рейсу.
  • Жінка пасажира відмовлялась відповідати за свій вчинок, бо казала, що рятувала людей від коронавірусу і має право відпочити.

Зверніть увагу! Нещодавно на борту літака American Airlines жінка хотіла відчинити двері під час польоту. Бортпровідники не могли зупинити жінку, тому примотали її скотчем до крісла. У мережі виклали відео.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *