“До якого прильоту ви будете слухати цю х**ню”: в Одесі спалахнув скандал через російську пісню

В Одесі скандал через російську музику / Колаж 24 Каналу

В Одесі спалахнув скандал через російську музику. Все почалося з того, що чоловік зробив зауваження вуличній музикантці.

Місцевий телеграм-канал поширив відео, на якому місцевий житель поцікавився у любителів ворожого контенту, коли вони перестануть слухати це. Інцидент відбувся у центрі міста на вулиці Дерибасівській.

В Одесі спалахнув скандал через російську музику

Відео починається з того, що любителі російської музики порадили хлопцю, який зробив зауваження, піти “дамой”. На що він різко відповів, що перебуває у своєму місті, тож краще їм піти додому.

Вочевидь, вулична музикантка виконувала російську пісню, на що чоловік зробив їй зауваження. Однак за неї заступилися слухачі такого контенту.

Громадян заявив, що не хоче чути це, гуляючи містом.

Вам ракет не вистачає? До якого прильоту ви будете слухати цю х**ню? Поки поруч не в**бе?”,
– емоційно заявив хлопець.

Він додав, що теж думав, що “музика поза політикою”, поки біля нього не прилетіла російська ракета. Після цього відео переривається.

В Одесі спалахнув конфлікт: відео (обережно, ненормативна лексика 18+)

До слова, 10 листопада у Дніпрі викладачка змусила студентку перейти на російську мову. Інцидент відбувся на практичному занятті, коли студенти опитували літнього пацієнта.

Викладачці вже оголосили догану. Натомість вона заявила, що попросила перейти дівчину на російську мову, мовляв, чоловік погано розумів українську.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *