Фізичний стан захисників, які повернулися з російського полону, – дуже поганий, – Лубінець

Лубінець розповів про стан полонених / Колаж 24 Каналу

Україна 3 січня провела наймасштабніший обмін полоненими від початку повномастабного вторгнення. Додому повернулися 230 людей. Дмитро Лубінець розповів про їхній стан.

Лубінець розповів, що всі герої – у дуже поганому стані. Воїни – виснажені.

Фізичний стан у всіх однаковий – дуже поганий. Хлопці – виснажені. Дуже схудлі. Втратили десятки кілограмів. Щодо морального стану – хлопці та дівчата – морально стійкі та хоробрі,
– наголосив Лубінець.

Лубінець поділився жахливою історією

Лубінець поділився жахливою історією, яка вкотре яскраво демонструє цинізм окупантів. Герой, який повернувся з полону 3 січня, розповів, що окупанти декілька разів вивозили його начебто на обмін. А потім героя повертали назад й брехали, що Україна відмовилася від нього. Жодного разу російська сторона не погоджувала його у списках на обмін.

Все, що відомо про обмін полоненими 3 січня

Російські окупанти тривалий час блокували обмін полоненими. Ворогу байдуже на своїх людей. Країна-терористка цинічно намагається використати полонених для інформаційних кампаній проти України. Вони орієнтовані насамперед на рідних захисників та захисниць, які перебувають у полоні.

Водночас 3 січня українці почули радісну новину: додому вдалося повернути 230 людей. Серед них – воїни ЗСУ, нацгвардійці, прикордонники. Дехто з них вважався зниклим безвісти. Водночас Україна не втрачала надію. Боротьба за кожну людину триває.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *