Гучна ніч для Бєлгородської і Курської областей: бідкалися на “хлопки” і роботу ППО

У Бєлгородській і Курській областях лунали вибухи / Колаж 24 Каналу

Росіяни у Бєлгородській і Курській областях скоро забудуть, що таке спокійний сон. У ніч проти 17 лютого там чули гучні вибухи. Мешканців попереджали про ракетну загрозу.

Детальніше про ситуацію у регіонах розповідали у місцевих пабліках. У них у режимі ледь не реального часу викладали відео з камер спостереження. На них можна було почути, наскільки “тихо” на Бєлгородщині та Курщині.

Вибухи на Бєлгородщині

  • Отже, о 22:42 мешканців Бєлгородської області сповістили про ракетну небезпеку. Людей закликали залишатися вдома та не підходити до вікон.
  • Попереджали про ракетну небезпеку також з допомогою телебачення. На екранах з’являлося повідомлення, в якому закликали мешканців переховуватися у приміщеннях без вікон з суцільними стінами. Якщо ж люди перебувають на вулиці, то їх просили перейти до укриттів.
  • Вже о 00:08 17 лютого повідомили про те, що гучні вибухи чули у Строїтелі, що у Бєлгородській області. Упродовж наступних кількох десятків хвилин у мережу викладали чимало відео, на яких можна було побачити яскраві спалахи, а також почути, наскільки гучно у регіоні.
  • О 00:36 надійшло повідомлення про те, що гучно також було у Губкіні, що у Бєлгородській області. А вже близько 01:30 російські пабліки сповістили, що у регіоні чули гучні звуки, пов’язані з роботою так званого ППО.

Гучна ніч у Бєлгородській області: дивіться відео

Що відомо про ситуацію у Курській області

Також гучно було у Курській області: дивіться відео

  • Про загрозу ракетного обстрілу мешканців Курської області повідомили о 23:23. Мешканців закликали перебувати вдома, у приміщеннях без вікон: коридорі, ванній, комірчині.
  • Вже о 23:28 виклали відео, на якому можна почути гучні вибухи. Місцеві мешканці повідомляли про гучні “хлопки” над Медведівським районом.
  • О 00:51 губернатор Курської області Роман Старовойт запевняв, що в регіоні працює ППО. А вже о 01:12 стало відомо про відбій ракетної загрози.
  • Варто зауважити, що пізно ввечері 14 лютого у Курській області теж було гучно. Ні, це не Святий Валентин літав у регіоні. Там пролунали вибухи, після яких спалахнула нафтобаза. Старовойт тоді бідкався на буцімто атаку українських дронів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *