Як набрати 600 балів з трьох предметів НМТ?

Найефективнішою методикою «інтенсиву» з підготовки до тестування є проходження тестів ЗНО / НМТ минулих років.

Про це у проєкті Українського центру оцінювання якості освіти «Історія успіху» розповів учасник НМТ Нікіта Арський, чий сумарний результат з трьох навчальних предметів склав 600 балів.

Водночас він радить майбутнім учасникам НМТ не зубрити правил, наприклад, з української мови, а просто використовувати їх у повсякденні. У такий спосіб, переконаний юнак, їх не тільки запам’ятати легше, а й опанувати українську на високому рівні вдасться швидше.

«Якщо якесь правило у вас завжди забувається, спробуйте незадовго до іспиту (наприклад, перед виходом з дому) його прочитати ще раз. На час тесту ви точно зможете протримати це правило в голові». А на додачу успішний учасник НМТ має низку порад для майбутніх учасників зовнішніх оцінювань щодо дій під час безпосереднього проходження тестів: «На тестуванні слід обов’язково читати тексти завдань до кінця. Якщо в тестовому завданні ви знайшли варіант, який, на вашу думку, є правильним, переглядайте всі інші також, щоб пересвідчитися, що вони точно не підходять», – каже Нікіта.

Однак серце юнака все ж належить математиці, якою він цікавився з дитинства і з якою хоче пов’язати своє майбутнє.

Завдяки цьому за час навчання він устиг стати переможцем різноманітних математичних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у Малій академії наук України, а також взяти участь у Конкурсі молодих учених Європейського Союзу EUCYS 2022.

виконувати тести минулих років

ЗНО

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *