Ілля Євлаш став новим речником Повітряних сил замість Юрія Ігната

Ілля Євлаш став речником Повітряних сил / Колаж 24 Каналу

У Повітряних силах ЗСУ 18 березня призначили нового речника. Цю посаду очолив майор Ілля Євлаш.

Посаду речника Ілля Євлаш обійняв замість Юрія Ігната. Полковник залишив цю посаду 16 березня 2024 року.

Євлаш став речником Повітряних сил

Нового речника Повітряних сил обрали згідно з наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського.

Начальником служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних сил Збройних Сил України призначено майора Євлаша Іллю Олеговича,
– мовиться в дописі.

Військові повідомили, що Ілля Євлаш проходив службу в Командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби зв’язків з громадськістю, очолював службу зв’язків з громадськістю угруповання Сил і засобів оборони міста Київ та пресслужбу оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”. Крім того, він також речник Східного угруповання військ.

Раніше Євлаш у коментарі ЗМІ заявляв, що відбулася ротація і він з оперативно-стратегічного управління військ “Хортиця” повертається назад до Сухопутних військ. Отже, із 5 березня Ілля Євлаш покинув посаду речника ОСУВ “Хортиця”.

Юрій Ігнат пішов із посади речника Повітряних сил

  • Командувач Повітряних сил Микола Олещук 16 березня повідомив, що Юрій Ігнат полишає посаду речника Повітряних сил ЗСУ. За словами генерала, Ігнат обійме нову посаду на іншому напрямку.
  • Олещук подякував Ігнату за величезний обсяг роботи та результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті України. Куди саме перевели Ігната, генерал не повідомив, однак відомо, що він лишатиметься в складі Повітряних сил.
  • На своє звільнення також відреагував і сам Юрій Ігнат. Зокрема, він подякував усім медіа, із якими йому довелося працювати, а також висловив вдячність кожному, хто “допомагав, і всім, хто критикував”.
  • Ігнат також зазначив, що “було важко і точно не буде соромно”, що нагадує слова колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Він також побажав успіхів своєму наступнику і висловив щирі сподівання, що в новообраного речника “вийде ще краще” виконувати свої обов’язки.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *