Кінець Путіна близький як ніколи: що загрожує Кремлю на виборах

Росію заполонили кілометрові черги. Цього разу не по яйця чи курятину, а щоб віддати свій підпис за висування на президентські вибори “антивоєнного” кандидата – Боріса Надєждіна.

Громадський діяч, письменник, публіцист Ростислав Мурзагулов прокоментував це явище 24 Каналу. За його словами, Надєждін становить велику загрозу для Кремля на цих виборах.

Російській владі важливо продемонструвати, що президентські вибори, які відбудуться в березні 2024 року, “легітимні” й “конкурентні”. Коли попередня “антивоєнна” кандидатка Катєріна Дунцова почала набувати популярності, її швидко прибрали з інформпростору й вирішили пошукати когось менш помітного, як-от колишній депутат держдуми Боріс Надеждін.

Надєждін – це так званий системний ліберал. Знічев’я кинути виклик Путіну й піти на величезний ризик він не зміг би, тому що звик до хорошого комфортного життя,
– зазначив Мурзагулов.

Він лишився в Росії і взаємодіє з владою, що багато про що свідчить. Як і те, що в питанні територіальної цілісності України він покладається на конституцію країни-агресорки.

Кремль дещо не врахував

Російська влада недооцінила, наскільки сильно населення втомилось від Путіна й війни. Людям байдуже, за кого голосувати – аби це не був чинний президент.

Річ не в Надєждінє, а в тому, що Путін усіх дістав. Усі раптом почали вірити, що щось може змінитись. Це вбивча віра для Путіна. Це свідчить про те, що кінець Путіна близький як ніколи,
– констатував Мурзагулов.

На його думку, навіть якщо Кремль знову все підтасує на виборах, ця маса озлоблених людей нікуди не подінеться. Можливо, у Росії почнуться незворотні процеси.

Путін балотуватиметься на третій строк поспіль: основне про наступні вибори в Росії

  • Глава Кремля 8 грудня оголосив, що візьме участь у президентських виборах. Перед цим він змінив російську конституцію, яка забороняла балотуватись тричі поспіль.
  • Виборчий процес повністю контрольований Кремлем, тож, найімовірніше, Путіна знову “переоберуть”. Про це навіть обмовився його прессекретар Дмітрій Пєсков, який навангував диктатору понад 90% голосів.
  • На тлі підготовки до виборів Путін підписав закон про голосування у воєнний час. Тепер ЦВК зможе перенести процедуру, якщо буде загроза життю цивільних.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *