Кіровоградщина була під масованим ракетним ударом: як відпрацювала ППО

Росіяни масовано атакували Кіровоградську область / Колаж 24 Каналу

00:00

Ворог вдень 23 грудня завдав масованого ракетного удару по Кіровоградській області. Вибухи лунали у різних районах.

Як повідомили в Кіровоградській ОВА, ворожі цілі були знищені у межах Кропивницького та Олександрійського району. За попередньою інформацією, окупанти атакували область балістичними ракетами, передає 24 Канал.

За словами голови Кіровоградської ОВА Андрія Райковича, Кіровоградщина 23 грудня опинилася під масованим ракетним ударом. Він наголосив, що відпрацювала ППО й цілі були знищені.

Відпрацювали захисники неба. Цілі над Кропивницьким та Олександрійським районом знищені,
– повідомив Райкович.

До слова, над Кривим Рогом також працювали сили та засоби ППО. Як повідомили у Дніпропетровській ОВА, у Криворізькому районі українські захисники “приземлили” два ворожі безпілотники.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону підтвердив, що ворог запустив балістичні ракети з тимчасово окупованого Криму. За його словами, ракети не досягли своїх цілей. Вся інша інформація буде оприлюднена офіційними особами згодом.

Що відомо про атаку на Кіровоградщину та Кривий Ріг

  • Близько о 09:58 у Кривому Розі пролунав вибух, після чого у Дніпропетровській області оголосили повітряну тривогу. За кілька хвилин у місті пролунали повторні вибухи.
  • О 10:17 вибухи пролунали й поблизу Кропивницького. За кілька хвилин місцеві жителі почули ще 2 вибухи.
  • Загалом, повітряна тривога у Дніпропетровській області тривала майже 2 години, а у Кіровоградській області – з 09:55 до 11:16.
  • За попередньою інформацією, росіяни могли атакувати Кіровоградську область та Кривий Ріг ракетами балістичного типу. Моніторингові телеграм-канали напередодні повідомляли про пуски ракет С-300 / С-400 з території тимчасово окупованого Криму.
  • У мережі повідомляли, що росіяни загалом запустили 5 балістичних ракет: одну ракету типу С-300 у напрямку Кривого Рогу, а чотири ракети С-400 – на Кіровоградську область. Втім, наголошуємо, що ця інформація є непідтвердженою й у Повітряних силах поки не повідомляли деталей щодо ракетної атаки окупантів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *