Коли буде друге читання законопроєкту про мобілізацію: Веніславський назвав терміни

Коли проголосують за закон про мобілізацію / Колаж 24 Каналу

Комітет з питань нацбезпеки, оборони й розвідки налаштований максимум через два тижні рекомендувати Раді розглянути законопроєкт про мобілізацію в другому читанні.

Про це на брифінгу розповів член Комітету Федір Веніславський. Профільний комітет ще не сформулював свій висновок, передає 24 Канал.

“Є всі шанси”

Депутат вважає, щоб остаточно сформулювати свій висновок щодо законопроєкту, профільний комітет в.итратить до двох тижнів. Після цього проголосують за висновок, що є обов’язковим для розгляду законопроєкту в парламентській залі.

Я думаю, що є всі шанси для того, щоб цей законопроєкт потрапив уже у фіналізованому вигляді, у зведеній таблиці, порівняльній таблиці до другого читання до кінця цього місяця,
– підкреслив Веніславський.

Водночас зауважив, що з урахуванням великої кількості поправок і того, що кожен з нардепів, який їх подавав, під час розгляду законопроєкту в залі може наполягати на тій чи іншій поправці, це також може зайняти певний час.

Тож, на думку народного обранця, керівництво парламенту вже буде узгоджувати з лідерами депутатських фракцій, яку саме процедуру застосовувати для того, щоб не допустити зловживань і затягування з ухваленням цього законопроєкту.

Але я думаю, що цілий місяць, кінець березня – початок квітня, перша половина квітня – шанси ухвалити цей законопроєкт в залі достатньо великі,
– підсумував Веніславський.

Додамо, напередодні голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що подано 4195 поправок, над якими в комітеті триває робота. Щойно її завершать, законопроєкт буде переданий в юридичне управління, де буде вичитаний і після цього готовий для внесення в сесійну залу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *