Масована російська атака України: Зеленський відреагував на черговий злочин окупантів

Російські загарбники вночі та вранці 2 січня завдали по Україні масованого комбінованого ракетного удару. Зрештою на воєнний злочин Росії вже встиг відреагувати Володимир Зеленський.

Він засудив цю атаку з боку російської армії. Глава держави також зазначив, що наразі на місцях працюють всі відповідні служби.

Зеленський прокоментував атаку росіян по УкраїніЗверніть увагу! Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.

Президент зазначив, що наразі триває ліквідація наслідків чергового російського удару. Зокрема, залучені понад 500 рятувальників ДСНС України, комунальні служби, енергетики та поліцейські.

Київ та область, Харків. На цей час відомо про 92 поранених. Усім надається допомога. На жаль, четверо людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким,
– сказав він.

Зеленський також зауважив, що вже третю добу наші воїни ППО роблять неймовірну роботу. Адже із 31 грудня російські загарбники застосували вже близько 170 “Шахедів” і десятки ракет різних типів.

“Абсолютна більшість із них була спрямована по цивільних об’єктах. Я дякую всім партнерам, які допомагають у зміцненні нашого повітряного щита”, – розповів український очільник.

Глава держави також зазначив, що саме Patriot та інші системи протиповітряної та протиракетної оборони допомагають рятувати сотні життів щодня і щоночі, які були б забрані російським терором.

Зеленський також запевнив, що цього року він також продовжить роботу з усіма у світі, хто цінує життя, щоб додатково зміцнити наш повітряний щит і притягти Росію до відповідальності за скоєне. Адже держава-терорист повинна відчути наслідки того, що вона робить.

Далі глава держави також записав відеозвернення до українців стосовно російської ракетної атаки. Зеленський зазначив, що цього дня росіяни запустили майже сто ракет різних типів. Щонайменше 70 ракет з них збито, майже 60 – у районі Києва.

Він також подякував працівникам ДСНС України, поліцейським, лікарям, нашим Повітряним силам, зокрема, зенітникам та мобільним вогневим групам і усім у світі, хто допомагає нам.

Росія масовано обстріляла Київ і Харків ракетами

  • Вранці 2 січня російська армія здійснила черговий масований ракетний удар по Києву, запустивши ракети різного типу, в тому числі й “Кинджали”. У столиці внаслідок ворожої атаки постраждали щонайменше 27 осіб і вже загинула 86-річна жінка.
  • У КМВА наголосили, що, за попередніми даними, ворог випустив по українській столиці понад 70 ракет. Повітряна тривога сумарно там тривала майже 6 годин, і почалася з атаки “Шахедів”.
  • Масовано окупанти також обстріляли й місто Харків. Там внаслідок ворожої атаки відомо про 45 постраждалих і одну загиблу 91-річну жінку.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *