У Дніпрі та Запоріжжі чули вибухи: ворог атакував балістикою та запускав дрони

Коротка версія новини

  • У Дніпрі та Запоріжжі пролунали вибухи, можливо ворог атакував балістикою та запускав дрони.
  • Відомо, що вибухи лунали у Кам’янському районі Дніпропетровщини. Наслідки уточнюються.
  • Також у Дніпропетровській та Запорізькій області українські захисники збили російські дрони “Supercam”.

У Дніпрі чули вибух / Колаж 24 Каналу

У Дніпрі зранку 20 квітня пролунав потужний вибух, а потім і опівдні. Ворог міг завдати удару балістикою. Також вибух чули в Запоріжжі.

Від ранку у Дніпрі пролунало кілька вибухів. Як пишуть у мережі, гучно було в передмісті Дніпра, передає 24 Канал.

Росіяни атакували Дніпро й Запоріжжя

О 10 ранку ворог атакував Дніпро балістичною ракетою, там лунали вибухи. Згодом, опівдні, в частині України знову оголосили повітряну тривогу. ПС попередили про загрозу балістичного озброєння, зокрема про швидкісну ціль на Дніпро о 11:58. Тоді в місті почули звуки вибухів, про це повідомляють кореспонденти Суспільного.

Через кілька хвилин вибухи пролунали й в Запоріжжі, повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров. Згодом він повідомив, що причиною вибуху стало збиття ворожого безпілотника “Supercam”.

Мінус ворожий безпілотник – причина денного вибуху над Запоріжжям. Дякуємо нашим Повітряним Силам за захист неба,
– написав Федоров.

До слова, перед цим у Дніпропетровській області збили ворожий безпілотник. Близько о 09:30 в повітряному командуванні “Схід” повідомили, що о 09:00 в Синельниківському районі Дніпропетровської області українські захисники збили дрон типу “Supercam”.

Після відбою повітряної тривоги голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що окупанти атакували область. Так, вибухи лунали у Кам’янському районі. Наразі всі деталі з’ясовують.

У Дніпрі 20 квітня оголошено днем жалоби

Російські військові 19 квітня масовано атакували Дніпро та область. Українські захисники збили у повітряному просторі Дніпропетровщини 11 ракет із 22 запущених по всій Україні. На жаль, руйнувань уникнути не вдалося.

Окупанти цинічно били по будинках, об’єктах Укрзалізниці, промислових та інфраструктурних об’єктах. Унаслідок цього було пошкоджено десятки будинків.

Внаслідок російських обстрілів загинуло 8 людей, серед яких двоє дітей – 8-річний хлопчик та 14-річна дівчинка. Ще 34 людини зазнали поранень різного ступеня. Відомо, що внаслідок атаки загинула сім’я в Синельниківському районі Дніпропетровщини – вижив лише 6-річний хлопчик.

Редакція 24 Каналу висловлює співчуття усім, хто втратив рідних та близьких унаслідок атаки. Світла пам’ять.

Після цинічної атаки 20 квітня у Дніпрі та області оголосили днем жалоби.

Володимир Зеленський 19 квітня прибув з візитом до Дніпра. Він побував біля п’ятиповерхівки, яку атакували російські військові, а також подякував рятувальникам. Окрім того, він заслухав доповіді щодо об’єктів критичної інфраструктури, будівництва захисних споруд, відновлення й модернізації об’єктів енергетики.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *