Найбільше дронів ворог спрямував на Миколаївщину: Гуменюк розповіла про нічну атаку на Південь

Гуменюк розповіла про ворожу атаку “Шахедами” / Колаж 24 Каналу (фото Getty Images)

У ніч на 22 грудня росіяни атакували не лише столицю, а й Південь України. Там найбільшого удару агресор завдав на Миколаївщині.

Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця пресцентру Сил оборони Півдня. Наталія Гуменюк зазначила, що вночі захисники неба збили 17 “Шахедів”, передає 24 Канал.

До речі, оперативно про тривоги, ракетну небезпеку для усіх областей України, вибухи й наслідки ворожої атаки читайте в нашому телеграмі.Які наслідки російської атаки на Південь

Спікер розповіла, що цієї ночі атака була доволі-таки потужною. У зоні відповідальності ОК “Південь” сили ППО збили 17 “Шахедів”.

Основна маса бойової роботи припала на Миколаївську область. Там було знищено 10 дронів,
– підкреслила Гуменюк.

У Силах оборони Півдня розповіли, що, на жаль, не обійшлося без влучань. У Миколаївській області на одному з інфраструктурних об’єктів спалахнула пожежа. Вогонь вже ліквідували. Люди не постраждали.

4 БпЛА збили на Херсонщині, а ще 3 – на Одещині. До речі, в Одеській області пріоритетом ворога традиційна була припортова інфраструктура.

“Намагалися поцілити саме по об’єктах, які пов’язані, зокрема, з зерновим коридором. Уламками збитого дрона пошкоджено одне зерносховище”, – розповіла Гуменюк.

Зауважила, що там спалахнула пожежа. Втім, її оперативно ліквідували самі співробітники, залучати рятувальників не довелося. Люди не постраждали.

Важливо! У Генштабі ЗСУ повідомили, що вночі росіяни атакували Україну 28 “Шахедами”. Більшість з них, зокрема, 24 дрони вдалося збити.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *