Намагався “взяти” Авдіївку: в Україні ліквідували одного з командирів “П’ятнашки”

Під Авдіївкою ліквідовано одного з командирів бригади “П’ятнашка” / Колаж 24 Каналу

Збройні Сили України завдають потужних втрат російським окупантам. Так, стало відомо, що заступника командира батальйону сепаратистів “П’ятнашка” Володимира Харабуа ліквідували при штурмі української Авдіївки.

Про смерть окупанта повідомили в російських телеграм-каналах. Там бідкаються, що військовий ворожої армії був нехрещений, інформує 24 Канал.

ЗСУ відправили на той світ ще одного окупанта

Військового “второй армії міра” Володимира Харабуа з позивним “Микич” ліквідували 20 січня.

ЗСУ ліквідували російського окупанта Харабуа / Фото з російських телеграм-каналів

Так званий “воєнний кореспондент” підрозділу “П’ятнашка” Павло Кукушкін бідкався про смерть окупанта Харабуа. За його словами, у момент загибелі Харабуа перебував в окопах на передовій лінії та керував діями інших бойовиків.

Російського військового Харабуа ліквідували / Скриншот з російських телеграм-каналів

У коментарях до некролога російський священник Роман Заяц “найбільш сумним” у цій ситуації назвав те, що окупант був нехрещений.

Росіяни бідкаються через смерть окупанта “Микича” / Скриншот з російських телеграм-каналів

Насправді ж загарбника Харабуа згубило сильне бажання “взяти” Авдіївку.

Довідка! Інтернаціональна бригада “Пятнашка” – це незаконне збройне формування, сформоване переважно з абхазів. Під час війни на сході України угруповання воювало у лавах російських бойовиків. Входить до складу 100-ї мотострілецької бригади збройних сил Росії. ЗСУ ліквідовують окупантів: коротко

  • Наші захисники в жовтні 2023 року ліквідували майора російської армії Володимира Мирошниченка. Загарбника знищили бійці 92-ї бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Його було ліквідовано на Бахмутському напрямку.
  • Звукорежисер російських серіалів Володимир Ушаков відправився воювати в Україну, проте вже через місяць він загинув від вибуху гранати. Він працював над такими проєктами як “Реальні пацани” і “Татусеві дочки”.
  • Українські військові ліквідували командира батальйону “Терек” Владіміра Попова з позивним “Кедр”, а також полковника, російського слідчого комітету Віктора Передерія.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *