Настав час для рішення: прем’єр німецької Саксонії закликає Україну поступитися задля перемир’я

Прем’єр німецької Саксонії Міхаель Кречмер закликає до переговорів / GettyImages та колаж 24 Каналу

Днями у світі знову почали активно обговорювати тему мирних переговорів між Україною та Росією. За таку ініціативу висловився і політик Німеччини.

Прем’єр німецької землі Саксонія Міхаель Кречмер вважає, що Україні слід змиритися з тимчасовою втратою територій задля перемир’я. За його словами, уряд Німеччини має вдаватись до дипломатичних ініціатив.

Настав час для фінального рішення

Він висловив думку, що уряд Німеччини має “не лише постачати Україні зброю”. Він переконаний, що союзники мають вплинути на Владіміра Путіна та уможливити припинення вогню. За його словами, Україні потрібно змиритись з тимчасовою втратою контролю.

Жоден квадратний метр української території не став російським… Але, як і в інших великих війнах, настав час для фінального рішення,
– наголосив він.

Політик також виступив “за” “розворот” у політиці Німеччини щодо Росії. Він вважає, що ідея про те, щоб послабити Росію у військовому, політичному й економічному вимірі, щоби вона більше не була загрозою для нас – це бачення з ХІХ століття, і це закладає основу для нових конфліктів.

Чи потрібні Росії перемовини насправді

  • Раніше кремлівський диктатор Владімір Путін озвучував бажання проводити “переговори” з Україною. Зараз він говорить, що Росії це не потрібно. Насправді перемовини вигідні Кремлю. Окупанти не мають успіхів на фронті, тому Росії дійсно потрібні переговори з Україною. Таку думку 24 Каналу озвучив російський правозахисник Марк Фейгін.
  • Він вважає, що Кремль робить заяви, що нібито їм не потрібні переговори, бо знають позицію України. Наша держава не буде вести перемовини з Путіним, бо диктатор не хоче миру.
  • Марк Фейгін зазначив, що риторика Владіміра Путіна щодо переговорів постійно змінюється. У Кремлі регулярно роблять різні заяви на тему переговорів з Україною, але, очевидно, що вони їм дійсно потрібні.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *