Ось це ж*па, – окупант показав моторошні руїни захопленої Авдіївки та шокував цинізмом

Росіянин показав зруйновану Авдіївку / Колаж 24 Каналу

Соцмережами шириться відео з захопленої росіянами Авдіївки. Кадри зробив один з окупантів, який спробував виправдати повномасштабну агресію Росії проти України у досить абсурдний спосіб.

Солдат окупаційної армії показав наслідки “русского міра” у Донецькій області. На його думку, жителям Росії необхідно окуповувати Україну, якщо вони не хочуть бачити у себе вдома таких депресивних пейзажів, як у зруйнованій самими ж росіянами Авдіївці.

Що показано на відео

Росіянин продемонстрував зруйновані будинки та гаражі зі зламаними дверима в тимчасово окупованій Авдіївці.

Взагалі ж*па. Авдіївка. Дом склало на частини. Ходити треба обережно – все може бути у мінах. Це поле битви… Ось це ж*па,
– сказав окупант.

Далі росіянин перервав свій монолог та закликав іншого загарбника нічого не чіпати.

Після цього окупант почав виправдовувати російську агресію та закликати інших жителів країни-агресорки брати участь у загарбницькій війні проти України.

Якщо наші хлопці та ми тут не воюватимемо – ось так може бути у наших містах,
– заявив російський військовий.

Такий вигляд має Авдіївка після приходу “русского міра”: дивіться відео

Що відбувається в Авдіївці

  • Уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець нещодавно поділився деталями розстрілу українських військовополонених в Авдіївці. Наша держава мала домовленості з Росією щодо поранених військових, яких не змогли евакуювати звідти. Окупанти повинні були взяти їх у полон, надати допомогу, а потім повернути в рамках обміну полоненими. Однак загарбники цинічно порушили обіцянку та вбили їх.
  • Не так давно правоохоронець Павло Дяченко заявив, що в Авдіївці залишилося близько 700 місцевих жителів. За його словами, під час евакуацій та роздачі гуманітарної допомоги жоден з жителів міста не підтримував росіян. Хтось мовчки приймав допомогу, але відкритої підтримки не було.
  • Раніше заступник директора Центра дослідження армії Михайло Самусь розповів про підступну та цинічну тактику окупантів в Авдіївці. Росіяни за допомогою керованих авіаційних бомб фактично стерли місто з лиця землі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *