Під Тернополем кілер розстріляв кримінального авторитета: деталі події

Коротка версія новини

  • В селі біля Тернополя найманий кілер намагався вбити 60-річного кримінального авторитета, стріляючи тричі в його автомобіль.
  • Потерпілий отримав три поранення та перебуває в лікарні; поліція обіцяє притягнути причетних до відповідальності.
  • Поліція обіцяє розслідувати справу та притягнути винних до відповідальності.

Кілер на Тернопільщині стріляв у місцевого кримінального авторитета / Колаж 24 Каналу (ілюстративне фото)

В селі біля Тернополя найманий вбивця намагався застрелити 60-річного чоловіка, вистріливши три рази в автомобіль, де перебував потерпілий. Лікарі вже повідомили про стан здоров’я кримінального авторитета, в якого стріляв найманець.

Стрілянина відбулась в одному з сіл поблизу Тернополя в п’ятницю, 19 квітня, ближче до півночі. Потерпілий заїхав на власне подвір’я на авто. В цей момент невідомий почав стріляти по автомобілю, передає 24 Канал.

В якому стані потерпілий та що говорить поліція

Потерпілий отримав три вогнепальні поранення і наразі перебуває в лікарні.

Дійсно, у ніч з 19 на 20 квітня було скоєно замах на вбивство. Невідома особа здійснила три постріли із вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя,
– пише керівник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко у Facebook.

Крім того, правоохоронець повідомив, що чоловік, на якого вчинили замах, дійсно має відношення до кримінального світу. Також він пообіцяв, що поліція зробить усе можливе, аби причетні до замаху на вбивство особи були притягнуті до відповідальності.

Зюбаненко також додав, що зброя, яку поліція регулярно вилучає з незаконного обігу, стає інструментом важких злочинів, що призводить до трагічних наслідків. Він попередив, що нікому не вдасться уникнути покарання, і поліція доведе справу до логічного завершення.

Що відомо про попередню гучну справу з розстрілом поліцейських

  • 20 квітня, близько 2 години ночі на Вінниччині невідомі напали на поліцейських. Одного вбили, другого поранили. Поліція ввела план перехоплення.
  • В 28 бригаді ЗСУ підтвердили: вбивці не входять до складу підрозділу. Все, що раніше розганяли в соцмережах – фейк.
  • Правоохоронці також показали відео з бодікамер поліцейських, на яких здійснили напад злочинці. На Вінниччині вони застрелили поліцейського та поранили його напарника.
  • Ворог одразу ж використав цю ситуацію у намаганні підірвати довіру до української армії та правоохоронців. У мережі розганяють, що нібито “погані поліцейські “дістають” хороших військових”.
  • Усе, що відомо про вбивство поліцейського на Вінниччині, читайте в матеріалі 24 Каналу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *