Підготовка до наступу: на Новопавлівський напрямок прибув новий танковий полк росіян

Окупанти хочуть наступати й посилювати тиск в районі села Новомихайлівка / Колаж 24 Каналу

Ворог активізував свої дії в районі населеного пункту Новомихайлівка – туди з іншого напрямку прибув новий танковий полк. Також росіяни стягують свої резерви на Времівському виступі.

Як і раніше, Новопавлівський та Авдіївський напрямки залишаються найгарячішими, а лінія бойового зіткнення є дуже динамічною. Про це розповів речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає 24 Канал.

Від початку сьогоднішньої доби понеділка ворог почав проводити дещо активніші, ніж зазвичай, дії саме на напрямку населеного пункту Новомихайлівка (Новопавлівський напрямок), а також на так званому Времівському виступі (це населені пункти Урожайне та Старомайорське). Це ще один виступ, на якому території були деокуповані під час української наступальної операції влітку минулого року,
– пояснив Лиховій.

Він додав, що окупанти підтягнули деякі резерви, зокрема, на Новопавлівський напрямок з іншого напрямку прибув танковий полк.

Противник хоче наступати й посилювати тиск на села Новомихайлівка, Георгіївка, в районі міста Красногорівка. Але що стосується сьогоднішньої доби, то втрат позицій не допущено, успіху противник не мав,
– наголосив Лиховій.

Він також сказав, що за вчорашній день, 10 березня, одну позицію було втрачено, але дві позиції – відновлено.

Ситуація на фронті: останні новини

  • На Бахмутському напрямку окупанти збільшили використання фугасних бомб. Таких випадків вже зафіксовано десятки. Крім цього, росіяни посилюють свою артилерійську складову, переходять до тактики штурмових ударних груп.
  • Після захоплення Авдіївки окупанти зосередились на трьох найближчих селах. Стрімко розгорнути наступ їм не вдалося. Серед причин цього називають місцевість, загальне виснаження, а також посилення оборони з боку України. Просуватись вперед окупантам важко, бо на відкритих ділянках їх одразу знищують.
  • Напруженою залишається ситуація на Куп’янському напрямку. Там фіксують скупчення російських військ, ворог підтягнув резерви. Штурми українських позицій продовжуються з жовтня 2023 року, загарбники просто закидають їх КАБами, ракетами та мінами.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *